24 HOURS  SERVICES - G.T.O. 0206E81000552801

+30 2130099099  /  Drivers whatsApp info@mcqueenviptransfers.com

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά τις

προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών /

επισκεπτών / χρηστών / μελών από το Mc Queen VIP Transfers, κατά την διάρκεια επίσκεψης και

χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων ιδιοκτησίας του. Το Mc Queen VIP Transfers είναι

ιδιοκτήτης, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων των σελίδων και υπηρεσιών τους,

καθώς και ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων που τυχόν δηλώνονται από τους

επισκέπτες / χρήστες αυτών.

Η παρούσα πολιτική / σύμβαση, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την έννομη σχέση μεταξύ των

επισκεπτών / χρηστών των σελίδων και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών, οι οποίες δεν

υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία του Mc Queen VIP Transfers.

 

1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η παρούσα πολιτική προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει μόνο για τις σελίδες

των οποίων την ιδιοκτησία και διαχείριση έχει το Mc Queen VIP Transfers και δεν ισχύει για

πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές

άλλων εταιρειών τις οποίες το Mc Queen VIP Transfers δεν ελέγχει.

Οι σελίδες δύνανται να περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites)

τα οποία δεν ελέγχονται από το Mc Queen VIP Transfers αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή

νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Mc Queen VIP Transfers για τους όρους

προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών, τους οποίους υιοθετούν και

εφαρμόζουν οι φορείς αυτοί.

 

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την απλή περιήγηση στις σελίδες του Mc Queen VIP Transfers δεν συλλέγεται κανένα

προσωπικό στοιχείο του επισκέπτη/χρήστη. Κατά την επικοινωνία του χρήστη μέσω της φόρμας

επικοινωνίας, όπου απαιτείται η αναγραφή από τον χρήστη του email του και μηνύματος, τα

στοιχεία του χρήστη, διαγράφονται ΑΜΕΣΩΣ, μετά την απάντηση σε αυτόν. Κατά την επικοινωνία

του χρήστη μέσω της φόρμας Κρατήσεων, όπου απαιτείται η αναγραφή από τον χρήστη του

Ονόματος , ώρας, ημερομηνίας, Διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τηλέφωνο

επικοινωνίας, αριθμός ατόμων και Μήνυμα τα στοιχεία του χρήστη, αποθηκεύονται στο νέφος

(cloud) και διαγράφονται ΑΜΕΣΩΣ, μετά την περάτωση της μεταφοράς και οικονομικής

τακτοποίησης. Κατά την επικοινωνία του χρήστη μέσω της φόρμας Εγγραφής για την αποστολή

μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα (newsletters), τα στοιχεία του χρήστη, αποθηκεύονται στο

νέφος (cloud), έως ότου ο χρήστης ζητήσει την διαγραφή τους. Τα cookies διαγράφονται από τον

χρήστη με την συνήθη τακτική διαγραφής από τον διακομιστή του (browser).

Ειδικότερα, οι τεχνικοί τρόποι με τους οποίους συλλέγονται προσωπικά δεδομένα των χρηστών

κατά την χρήση των υπηρεσιών των σελίδων είναι οι ακόλουθοι:

 

3. ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Προσωπικά δεδομένα που δύνανται να ζητηθούν από την σελίδα.

Όταν ο επισκέπτης / χρήστης χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες των σελίδων, όπως όταν

επικοινωνεί απευθείας με την σελίδα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ζητούνται από αυτόν τα

στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

β. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδραση του

επισκέπτη/χρήστη με την σελίδα:

Η σελίδα χρησιμοποιεί Google Analytics. Εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει να

αποχωρήσει με την χρήση τεχνολογιών Google Analytics opt-out browser add-on για Chrome,

Internet Explorer 11, Safari, Firefox και Opera.

Όταν ο επισκέπτης / χρήστης επισκέπτεται και αλληλεπιδρά με την σελίδα, μπορεί να συλλεχθούν

αυτόματα ορισμένες πληροφορίες μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων

παρόμοιων τεχνολογιών.

 

4. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διάθεση πληροφοριών σε τρίτους

Το Mc Queen VIP Transfers σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο των επισκεπτών / χρηστών και δεν

μοιράζεται ούτε διαβιβάζει τις πληροφορίες που τους αφορούν με τρίτους.

Υπηρεσίες τρίτων

Παρέχεται στους επισκέπτες / χρήστες η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ή να αλληλεπιδρούν με

υπηρεσίες τρίτων, όπως το Facebook και το Instagram. Όταν γίνεται η σύνδεση στις σελίδες

αυτές, μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες τους στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών.

 

5. COOKIES

Οι σελίδες μπορούν να χρησιμοποιούν cookies για την εύρυθμη λειτουργία την υπηρεσιών και

των σελίδων τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (σε μορφή .txt) που αποστέλλονται και

αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη/χρήστη,

εφόσον ο τελευταίος έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για την

διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, καθώς

και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες

των σελίδων είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.

Ο επισκέπτης / χρήστης δύναται να ρυθμίσει τον διακομιστή (browser) του κατά τέτοιον τρόπο,

έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί (τον χρήστη) για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες

υπηρεσίες των σελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία

περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την

αναγνώρισή του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

6. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

α. Flash Cookies. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ελέγξει πώς χρησιμοποιούνται τα Flash

cookies, επισκεπτόμενος τον δικτυακό τόπο της Adobe. Η Adobe δίνει την δυνατότητα στον

επισκέπτη/χρήστη να επιτρέψει μερικά Flash cookies από ορισμένους δικτυακούς τόπους, να

περιορίσει την δυνατότητα αποθήκευσης Flash cookies και να αποκλείσει όλα τα Flash cookies

συνολικά. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιεί το Mozilla Firefox ως πρόγραμμα περιήγησης (browser),

μπορεί να «κατεβάσει» το BetterPrivacy add-on για να διαγράφει αυτόματα τα Flash cookies κάθε

φορά που κλείνει τον browser.

β. Το Mc Queen VIP Transfers δεν έχει πρόσβαση ούτε ασκεί έλεγχο στα cookies των πάροχων

υπηρεσιών και οι πρακτικές πληροφοριών τρίτων δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική

προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

7. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών / χρηστών περιορίζεται στους

εργαζομένους ή τους παρόχους υπηρεσιών που θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν

αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες / χρήστες ή για

την εκτέλεση της εργασίας τους. Έχουν, επίσης, υιοθετηθεί τεχνικές, φυσικές και διοικητικές

διαδικασίες που είναι κατάλληλες για την προστασία των πληροφοριών που αφορούν τους

Χρήστες από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση μέχρι την οριστική διαγραφή τους, όπως

αναφέρεται στην παράγραφο 2. Υπογραμμίζεται ότι καμία μετάδοση ή αποθήκευση δεδομένων

δεν μπορεί να είναι εγγυημένη ως 100% ασφαλής.

 

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών

των σελίδων του Mc Queen VIP Transfers υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις

σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) και του ΓΚΠΔ 679/2016 ΕΕ, για την

προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και

έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων

Προσωπικού Χαρακτήρα και τις λοιπές συναφείς νομοθετικές πράξεις σε αυτό το πλαίσιο,

οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος ως προς το

συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής.

Σε κάθε περίπτωση το Mc Queen VIP Transfers διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους

της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εντός του υπάρχοντος ή

ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών. Η

χρήση των υπηρεσιών των σελίδων συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων

της παρούσας.

Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των

προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις

υπηρεσίες των σελίδων.

 

9. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα, κάθε είδους πληροφορία,

διευκρινίσεις, υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος, όπως μεταξύ άλλων επικοινωνία με τον

υπεύθυνο επεξεργασίας, αίτημα για διαγραφή, αίτημα για δικαιώματα αναπαραγωγής

οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης

αναπαραγωγής περιεχομένου, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που

αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα είτε να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας

επικοινωνίας.

 

© 2018 . MCQUEEN VIP TRANSFER . ALL RIGHTS RESERVED

FIND US ONLINE

24 HOURS SERVICES

Book your Transfer Now

INFORMATION

24, KASTORIAS, STREET, ATHENS VOTANIKOS, 10447

GET DIRECTIONS

+30 213 0088 088

info@mcqueenviptransfers.com